Schrijf je nu in!

Inschrijven heb je zo gedaan.

Laat ons weten wat je zoekt en wat je ervaring is. Wij houden je op de hoogte van passende vacatures!

Inschrijven

Vacatures
inKelpen Oler
inMaastricht
inKelpen-Oler
inKelpen Oler
inTilburg
inTilburg

Opdrachtgevers

Infrawerk is opgericht in 2004 als reactie op de tendens dat aannemers steeds meer openstonden voor de inhuur van flexibel personeel. Wij stellen ons ten doel om landelijk gerenomeerde aannemers-en telecombedrijven te voorzien van gespecialiseerd personeel. De eigenaren van Infrawerk hebben hun sporen in het verleden verdiend in de aannemerij en de uitzendbranche.

Aanbod

We zijn een landelijk werkende organisatie, met een breed scala aan vacatures in de infratechniek en de telecom. Wij bieden vacatures voor uitvoerende vakmensen in de infratechniek, tot aan specialistisch opgeleide telecommonteurs. Ook voor het ondersteunde personeel (werkvoorbereiding, tekenaars, calculators etc.) zijn regelmatig vacatures. Kortom; voor iedereen die een vacature zoekt in de infratechniek of de telecom, hebben wij iets te bieden.

Infrawerk is geen traditioneel 'inloop bureau', maar handelt in eerste instantie zo veel mogelijk op afstand af. Wij beschikken over een grote database aan gespecialiseerde mensen, die wij met alle mogelijke communicatiekanalen snel kunnen activeren indien er vacatures zijn.

Contact

Ons werkgebied is geheel Nederland, ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen. Klik hier voor onze Contactgegevens.