Infrawerk vacatures in Maastricht

Infrawerk heeft geregeld infra vacatures in de regio van Maastricht. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van grondwerker vacatures tot Gas Waterfitter vacatures. Wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale infra vacature in Maastricht al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?

Grondwerker - Maastricht

Start direct als grondwerker in Maastricht bij Van Geleuken. Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht en werk je graag in teamverband. Dan is deze vacature iets voor jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#IND01405

Monteur gas/water - Maastricht

Ben jij op zoek naar een functie waarin jouw verantwoordelijkheidsgevoel terugkomt en ben jij graag onderdeel van een team? Solliciteer snel als Monteur gas/water in Maastricht! 
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#IND01403

Leerling laagspanningsmonteur - Maastricht

Werk jij graag buiten en ben jij enthousiast om opgeleid te worden tot laagspanningsmonteur? Solliciteer dan op de vacature van leerling laagspanningsmonteur in Maastricht!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#IND01370

Machinist minigraver - Maastricht

Heb jij ervaring op de minigraver en niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Solliciteer snel als machinist minigraver in Maastricht!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#IND01355

Leerling monteur gas/water - Maastricht

Werk jij graag buiten en ben jij enthousiast om opgeleid te worden tot monteur gas/water? Solliciteer dan op de vacature van leerling monteur gas/water in Maastricht!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#IND01344
Op het moment dat je via Infrawerk gesolliciteerd hebt op een infra vacature in de regio van Maastricht, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 15 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om infra vacatures.

Gesolliciteerd op één van de infra vacatures in Maastricht? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Infrawerk. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project. Heb je het project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste gereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale infrawerk vacature in Maastricht (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria