Infrawerk vacatures in Zuid-Holland

Infrawerk heeft geregeld infra vacatures in de provincie Zuid-Holland. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van grondwerker vacatures tot Gas Waterfitter vacatures. Wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale infra vacature in Zuid-Holland al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?

Draaistellen monteur - Den Haag

Ken jij het onderstel van een tram op je duimpje? Dan zoeken wij jou! Solliciteer nu op de vacature van Draaistellen monteur in Den Haag
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#IND01119

Gas/ waterfitter - Tilburg

Ben jij onze nieuwe gas/waterfitter in Tilburg?  Reageer snel!
Gepubliceerd: 04-06-2018
Referentie nr:#INIL01072

Gas/ waterfitter - Utrecht

Ben jij onze nieuwe gas/waterfitter in Utrecht?  Reageer snel!
Gepubliceerd: 23-03-2018
Referentie nr:#INIL01054

Machinist minigraver/bandenkraan - Landelijk

Ben jij de persoon die wij zoeken voor op de bandenkraan? Reageer snel! 
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#IND01107

Grondwerker - Rotterdam

Start direct als grondwerker in Rotterdam via Infrawerk. Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht en werk je graag in teamverband. Dan is deze vacature iets voor jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#IND01131

Grondwerker - Den Haag

Start direct als grondwerker in Den Haag via Infrawerk. Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht en werk je graag in teamverband. Dan is deze vacature iets voor jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#IND01141

Telecom monteur private lines - Den Haag

Heb jij ervaring als telecom monteur? Wil jij end to end verbindingen bouwen voor bedrijven? Solliciteer dan op deze vacature in Den Haag bij Infraconnect!  
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#IND01162

Telecom monteur private lines - Rotterdam

Heb jij ervaring als telecom monteur? Wil jij end to end verbindingen bouwen voor bedrijven? Solliciteer dan op deze vacature in Rotterdam bij Infraconnect!  
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#IND01163
Op het moment dat je via Infrawerk gesolliciteerd hebt op een infra vacature in de provincie Zuid-Holland, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 15 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om infra vacatures.

Gesolliciteerd op één van de infra vacatures in Zuid-Holland? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Infrawerk. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project. Heb je het project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste gereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale infrawerk vacature in Zuid-Holland (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria